BEWAAR EN BEREIDINGSADVIES
  • Koelkast

    In vacuüm verpakking max. 5 dagen op 3 ℃

  • Diepvries

    Maximaal 3 maanden op -18 ℃

  • Bereid vlees

    10 tot 12 minuten braden

Scharrel kipfilet

Plaats review
  • Per 1000g 18,00
  • Per 750g 13,50
  • Per 500g 9,00
  • Per 450g 8,10

Het malste stuk vlees van de kip, de borst.

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie:
  • Omschrijving
    Omschrijving

    Het malste stuk vlees van de kip, de borst.

  • Bereiding
    Bereiding

    Braad de filet 10 tot 12 minuten zachtjes om en om gaar.

  • RECEPT
    RECEPT

    600 gram kipfilets in blokjes
    3 eetl. roerbakolie
    1 groene courgette in blokjes
    ½ theel. gemalen komijn
    1 theel. kerrie
    peper uit de molen
    ¼ theel. gemalen koriander
    2 theel. Garam Massala (toko)
    ¼ theel. cayennepeper
    2 dl ongezoete kokosmelk
    2 dl kippenbouillon
    2 eetl. citroensap
    garnering van 1 rode Chilipeper in ringen en koriandergroen

    bereiding

    Verwarm de olie in de wok en roerbak hierin de courgette.
    Voeg alle kruiden toe en neem ze er daarna uit.
    Gebruik de schuimspaan en roerbak dan de kip goudbruin.
    Voeg de courgette en de kruiden weer toe.
    Evenals de kokos, de bouillon en het citroensap.
    Verwarm dit ca. 15 minuten.
    Garneer met de chili en de koriander

Omschrijving

Het malste stuk vlees van de kip, de borst.

Bereiding

Braad de filet 10 tot 12 minuten zachtjes om en om gaar.

RECEPT

600 gram kipfilets in blokjes
3 eetl. roerbakolie
1 groene courgette in blokjes
½ theel. gemalen komijn
1 theel. kerrie
peper uit de molen
¼ theel. gemalen koriander
2 theel. Garam Massala (toko)
¼ theel. cayennepeper
2 dl ongezoete kokosmelk
2 dl kippenbouillon
2 eetl. citroensap
garnering van 1 rode Chilipeper in ringen en koriandergroen

bereiding

Verwarm de olie in de wok en roerbak hierin de courgette.
Voeg alle kruiden toe en neem ze er daarna uit.
Gebruik de schuimspaan en roerbak dan de kip goudbruin.
Voeg de courgette en de kruiden weer toe.
Evenals de kokos, de bouillon en het citroensap.
Verwarm dit ca. 15 minuten.
Garneer met de chili en de koriander

BEWAAR EN BEREIDINGSADVIES
  • Koelkast

    In vacuüm verpakking max. 5 dagen op 3 ℃

  • Diepvries

    Maximaal 3 maanden op -18 ℃

  • Bereid vlees

    10 tot 12 minuten braden

Recepten voor dit product
Recept
Pro­ven­çaal­se
run­der­stoof­scho­tel

Vestibulum tincidunt, enim eget vestibulum pulvinar, metus urna rutrum nulla, at pretium ex libero et leo.

Recept
Peul­tjes met rund­vlees­reep­jes en
Thai­se dres­sing

Donec eu sagittis erat. Aliquam nec purus eu purus porttitor tristique. Nulla commodo lacus non est gravida.

Recept
Ge­smoord rund­vlees in
krui­di­ge saus

Suspendisse pellentesque augue quis ante sodales imperdiet. Pellentesque scelerisque semper tortor.

Recept
Spi­cy run­der­reep­jes met
ci­troen­gras

Morbi sollicitudin interdum nisl, eu pulvinar lorem convallis a. Duis id porttitor ante, sit amet tristique.

Bekijk alle recepten

Additional Information

Gewicht g
Price Options

250g, 450g, 500g, 750g, 1000g

REVIEWS

Beoordelingen
SORTEER OP

Er zijn nog geen beoordelingen.