BEWAAR EN BEREIDINGSADVIES
  • Koelkast

    In vacuüm verpakking max. 5 dagen op 3 ℃

  • Diepvries

    Maximaal 5 maanden op -18 ℃

  • Bereid vlees

    6 tot 8 minuten bakken

Lamsboutlappen

Plaats review
  • Per 175g 4,81
  • Per 350g 9,62
  • Per 500g 13,75

Lamsboutlappen van de bil.

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie:
  • BESCHRIJVING
    BESCHRIJVING

    lamsboutlappen van het dikke gedeelte van de bil van het lam

  • Bereiding
    Bereiding

    Bak de lamsboutlappen om en om in 6 minuten gaar, ze mogen een beetje rosé zijn.

    Tip: Bestel in onze webshop de knoflookmarinade erbij. Lang houdbaar en ook op alle andere soorten vlees heerlijk!

BESCHRIJVING

lamsboutlappen van het dikke gedeelte van de bil van het lam

Bereiding

Bak de lamsboutlappen om en om in 6 minuten gaar, ze mogen een beetje rosé zijn.

Tip: Bestel in onze webshop de knoflookmarinade erbij. Lang houdbaar en ook op alle andere soorten vlees heerlijk!

BEWAAR EN BEREIDINGSADVIES
  • Koelkast

    In vacuüm verpakking max. 5 dagen op 3 ℃

  • Diepvries

    Maximaal 5 maanden op -18 ℃

  • Bereid vlees

    6 tot 8 minuten bakken

Recepten voor dit product
Recept
Pro­ven­çaal­se
run­der­stoof­scho­tel

Vestibulum tincidunt, enim eget vestibulum pulvinar, metus urna rutrum nulla, at pretium ex libero et leo.

Recept
Peul­tjes met rund­vlees­reep­jes en
Thai­se dres­sing

Donec eu sagittis erat. Aliquam nec purus eu purus porttitor tristique. Nulla commodo lacus non est gravida.

Recept
Ge­smoord rund­vlees in
krui­di­ge saus

Suspendisse pellentesque augue quis ante sodales imperdiet. Pellentesque scelerisque semper tortor.

Recept
Spi­cy run­der­reep­jes met
ci­troen­gras

Morbi sollicitudin interdum nisl, eu pulvinar lorem convallis a. Duis id porttitor ante, sit amet tristique.

Bekijk alle recepten

Additional Information

Gewicht g
Price Options

175g, 350g, 500g

REVIEWS

Beoordelingen
SORTEER OP

Er zijn nog geen beoordelingen.