Additional Information
Gewicht | g |
---|---|
Price Options | 350g, 500g, 750g, 1000g |
In vacuüm verpakking max. 5 dagen op 3 ℃
Maximaal 5 maanden op -18 ℃
6 tot 8 minuten bakken
lamsboutlappen van het dikke gedeelte van de bil van het lam
Bak de lamsboutlappen om en om in 6 minuten gaar, ze mogen een beetje rosé zijn.
Tip: Bestel in onze webshop de knoflookmarinade erbij. Lang houdbaar en ook op alle andere soorten vlees heerlijk!
lamsboutlappen van het dikke gedeelte van de bil van het lam
Bak de lamsboutlappen om en om in 6 minuten gaar, ze mogen een beetje rosé zijn.
Tip: Bestel in onze webshop de knoflookmarinade erbij. Lang houdbaar en ook op alle andere soorten vlees heerlijk!
In vacuüm verpakking max. 5 dagen op 3 ℃
Maximaal 5 maanden op -18 ℃
6 tot 8 minuten bakken
Vestibulum tincidunt, enim eget vestibulum pulvinar, metus urna rutrum nulla, at pretium ex libero et leo.
Donec eu sagittis erat. Aliquam nec purus eu purus porttitor tristique. Nulla commodo lacus non est gravida.
Suspendisse pellentesque augue quis ante sodales imperdiet. Pellentesque scelerisque semper tortor.
Morbi sollicitudin interdum nisl, eu pulvinar lorem convallis a. Duis id porttitor ante, sit amet tristique.
Gewicht | g |
---|---|
Price Options | 350g, 500g, 750g, 1000g |
REVIEWS
Er zijn nog geen beoordelingen.