Additional Information
Gewicht | g |
---|---|
Price Options | 200g, 400g, 600g, 800g, 1000g |
In vacuüm verpakking max. 5 dagen op 3 ℃
Maximaal 5 maanden op -18 ℃
4 tot 6 minuten bakken
Lamsfilet van de rug. Botermals. Bakken als biefstuk.
Kruid de lamsfilets met peper en zout en een beetje knoflook.
Om en om bruin bakken ongeveer 6 tot 8 minuten.
Mag rosé zijn!
Lamsfilet van de rug. Botermals. Bakken als biefstuk.
Kruid de lamsfilets met peper en zout en een beetje knoflook.
Om en om bruin bakken ongeveer 6 tot 8 minuten.
Mag rosé zijn!
In vacuüm verpakking max. 5 dagen op 3 ℃
Maximaal 5 maanden op -18 ℃
4 tot 6 minuten bakken
Vestibulum tincidunt, enim eget vestibulum pulvinar, metus urna rutrum nulla, at pretium ex libero et leo.
Donec eu sagittis erat. Aliquam nec purus eu purus porttitor tristique. Nulla commodo lacus non est gravida.
Suspendisse pellentesque augue quis ante sodales imperdiet. Pellentesque scelerisque semper tortor.
Morbi sollicitudin interdum nisl, eu pulvinar lorem convallis a. Duis id porttitor ante, sit amet tristique.
Gewicht | g |
---|---|
Price Options | 200g, 400g, 600g, 800g, 1000g |
REVIEWS
Er zijn nog geen beoordelingen.