BEWAAR EN BEREIDINGSADVIES
  • Koelkast

    In vacuüm verpakking max. 5 dagen op 3 ℃

  • Diepvries

    Maximaal 5 maanden op -18 ℃

  • Bereid vlees

    4 tot 6 minuten bakken

Lamsfilet

Plaats review
  • Per 1000g 64,50
  • Per 400g 25,80
  • Per 600g 38,70
  • Per 800g 51,60
  • Per 200g 12,45

Lamsfilet van de rug.

Wissen
Dit product kan alleen afgehaald worden!
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: ,
  • BESCHRIJVING
    BESCHRIJVING

    Lamsfilet van de rug. Botermals. Bakken als biefstuk.

  • Bereiding
    Bereiding

    Kruid de lamsfilets met peper en zout en een beetje knoflook.
    Om en om bruin bakken ongeveer 6 tot 8 minuten.
    Mag rosé zijn!

BESCHRIJVING

Lamsfilet van de rug. Botermals. Bakken als biefstuk.

Bereiding

Kruid de lamsfilets met peper en zout en een beetje knoflook.
Om en om bruin bakken ongeveer 6 tot 8 minuten.
Mag rosé zijn!

BEWAAR EN BEREIDINGSADVIES
  • Koelkast

    In vacuüm verpakking max. 5 dagen op 3 ℃

  • Diepvries

    Maximaal 5 maanden op -18 ℃

  • Bereid vlees

    4 tot 6 minuten bakken

Recepten voor dit product
Recept
Pro­ven­çaal­se
run­der­stoof­scho­tel

Vestibulum tincidunt, enim eget vestibulum pulvinar, metus urna rutrum nulla, at pretium ex libero et leo.

Recept
Peul­tjes met rund­vlees­reep­jes en
Thai­se dres­sing

Donec eu sagittis erat. Aliquam nec purus eu purus porttitor tristique. Nulla commodo lacus non est gravida.

Recept
Ge­smoord rund­vlees in
krui­di­ge saus

Suspendisse pellentesque augue quis ante sodales imperdiet. Pellentesque scelerisque semper tortor.

Recept
Spi­cy run­der­reep­jes met
ci­troen­gras

Morbi sollicitudin interdum nisl, eu pulvinar lorem convallis a. Duis id porttitor ante, sit amet tristique.

Bekijk alle recepten

Additional Information

Gewicht g
Price Options

200g, 400g, 600g, 800g, 1000g

REVIEWS

Beoordelingen
SORTEER OP

Er zijn nog geen beoordelingen.