Additional Information
Gewicht | g |
---|---|
Price Options | 400g, 800g |
120 minuten slow cooking op 80 ℃
Maximaal 3 maanden op -18 ℃
In vacuüm verpakking max. 7 dagen op 3 ℃
Heerlijk short ribs van 100% Texels rundvlees.
Dit is onze methode voor het simpel bereiden van runder short ribs in de oven.
Verwarm de oven voor op 160 graden.
Haal het vlees ruim van tevoren uit de koelkast, laat op kamertemperatuur komen en bestrooi met zout en peper.
Je kunt het vlees ook een nacht van tevoren marineren met je favoriete (droge of natte) kruidenmengsel.
Verhit een koekenpan met een dikkere bodem op hoog vuur.
Zet het vuurtje ietsje zachter en voeg een klontje boter of wat olie toe en laat uitbruisen. Braad nu het vlees kort aan in de pan, zodat alle kanten mooi bruin zijn.
Leg het stuk vlees vervolgens in een ovenschaal of bakplaat met opstaande rand en gaar het vlees zeker twee tot drie uur in de oven. Bestrijk daarna het vlees met barbecuesaus en zet de oventemperatuur hoger (bv. 180 of 200 graden).
Je kunt de ribs het beste op gaarheid testen met een kernthermometer. Zorg dat de kerntemperatuur ongeveer 85 tot 90 graden is. Dat lijkt veel, maar je wilt dat het vet tussen het vlees mooi smelt en de buitenkant van het vlees mooi krokant is. Vervolgens kun je het vlees zo van het bot af trekken.
Heerlijk short ribs van 100% Texels rundvlees.
Dit is onze methode voor het simpel bereiden van runder short ribs in de oven.
Verwarm de oven voor op 160 graden.
Haal het vlees ruim van tevoren uit de koelkast, laat op kamertemperatuur komen en bestrooi met zout en peper.
Je kunt het vlees ook een nacht van tevoren marineren met je favoriete (droge of natte) kruidenmengsel.
Verhit een koekenpan met een dikkere bodem op hoog vuur.
Zet het vuurtje ietsje zachter en voeg een klontje boter of wat olie toe en laat uitbruisen. Braad nu het vlees kort aan in de pan, zodat alle kanten mooi bruin zijn.
Leg het stuk vlees vervolgens in een ovenschaal of bakplaat met opstaande rand en gaar het vlees zeker twee tot drie uur in de oven. Bestrijk daarna het vlees met barbecuesaus en zet de oventemperatuur hoger (bv. 180 of 200 graden).
Je kunt de ribs het beste op gaarheid testen met een kernthermometer. Zorg dat de kerntemperatuur ongeveer 85 tot 90 graden is. Dat lijkt veel, maar je wilt dat het vet tussen het vlees mooi smelt en de buitenkant van het vlees mooi krokant is. Vervolgens kun je het vlees zo van het bot af trekken.
120 minuten slow cooking op 80 ℃
Maximaal 3 maanden op -18 ℃
In vacuüm verpakking max. 7 dagen op 3 ℃
Vestibulum tincidunt, enim eget vestibulum pulvinar, metus urna rutrum nulla, at pretium ex libero et leo.
Donec eu sagittis erat. Aliquam nec purus eu purus porttitor tristique. Nulla commodo lacus non est gravida.
Suspendisse pellentesque augue quis ante sodales imperdiet. Pellentesque scelerisque semper tortor.
Morbi sollicitudin interdum nisl, eu pulvinar lorem convallis a. Duis id porttitor ante, sit amet tristique.
REVIEWS
Er zijn nog geen beoordelingen.