BEWAAR EN BEREIDINGSADVIES
  • Bereid vlees

    120 minuten slow cooking op 80 ℃

  • Diepvries

    Maximaal 3 maanden op -18 ℃

  • Koelkast

    In vacuüm verpakking max. 7 dagen op 3 ℃

Short ribs

Plaats review
  • Per 800g 7,80
  • Per 400g 3,90

Short ribs van 100% Texels vlees

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie:
  • BESCHRIJVING
    BESCHRIJVING

    Heerlijk short ribs van 100% Texels rundvlees.

  • Bereiding
    Bereiding

    Dit is onze methode voor het simpel bereiden van runder short ribs in de oven.

    Verwarm de oven voor op 160 graden.

    Haal het vlees ruim van tevoren uit de koelkast, laat op kamertemperatuur komen en bestrooi met zout en peper.

    Je kunt het vlees ook een nacht van tevoren marineren met je favoriete (droge of natte) kruidenmengsel.

    Verhit een koekenpan met een dikkere bodem op hoog vuur.

    Zet het vuurtje ietsje zachter en voeg een klontje boter of wat olie toe en laat uitbruisen. Braad nu het vlees kort aan in de pan, zodat alle kanten mooi bruin zijn.

    Leg het stuk vlees vervolgens in een ovenschaal of bakplaat met opstaande rand en gaar het vlees zeker twee tot drie uur in de oven. Bestrijk daarna het vlees met barbecuesaus en zet de oventemperatuur hoger (bv. 180 of 200 graden).

    Je kunt de ribs het beste op gaarheid testen met een kernthermometer. Zorg dat de kerntemperatuur ongeveer 85 tot 90 graden is. Dat lijkt veel, maar je wilt dat het vet tussen het vlees mooi smelt en de buitenkant van het vlees mooi krokant is. Vervolgens kun je het vlees zo van het bot af trekken.

BESCHRIJVING

Heerlijk short ribs van 100% Texels rundvlees.

Bereiding

Dit is onze methode voor het simpel bereiden van runder short ribs in de oven.

Verwarm de oven voor op 160 graden.

Haal het vlees ruim van tevoren uit de koelkast, laat op kamertemperatuur komen en bestrooi met zout en peper.

Je kunt het vlees ook een nacht van tevoren marineren met je favoriete (droge of natte) kruidenmengsel.

Verhit een koekenpan met een dikkere bodem op hoog vuur.

Zet het vuurtje ietsje zachter en voeg een klontje boter of wat olie toe en laat uitbruisen. Braad nu het vlees kort aan in de pan, zodat alle kanten mooi bruin zijn.

Leg het stuk vlees vervolgens in een ovenschaal of bakplaat met opstaande rand en gaar het vlees zeker twee tot drie uur in de oven. Bestrijk daarna het vlees met barbecuesaus en zet de oventemperatuur hoger (bv. 180 of 200 graden).

Je kunt de ribs het beste op gaarheid testen met een kernthermometer. Zorg dat de kerntemperatuur ongeveer 85 tot 90 graden is. Dat lijkt veel, maar je wilt dat het vet tussen het vlees mooi smelt en de buitenkant van het vlees mooi krokant is. Vervolgens kun je het vlees zo van het bot af trekken.

BEWAAR EN BEREIDINGSADVIES
  • Bereid vlees

    120 minuten slow cooking op 80 ℃

  • Diepvries

    Maximaal 3 maanden op -18 ℃

  • Koelkast

    In vacuüm verpakking max. 7 dagen op 3 ℃

Recepten voor dit product
Recept
Pro­ven­çaal­se
run­der­stoof­scho­tel

Vestibulum tincidunt, enim eget vestibulum pulvinar, metus urna rutrum nulla, at pretium ex libero et leo.

Recept
Peul­tjes met rund­vlees­reep­jes en
Thai­se dres­sing

Donec eu sagittis erat. Aliquam nec purus eu purus porttitor tristique. Nulla commodo lacus non est gravida.

Recept
Ge­smoord rund­vlees in
krui­di­ge saus

Suspendisse pellentesque augue quis ante sodales imperdiet. Pellentesque scelerisque semper tortor.

Recept
Spi­cy run­der­reep­jes met
ci­troen­gras

Morbi sollicitudin interdum nisl, eu pulvinar lorem convallis a. Duis id porttitor ante, sit amet tristique.

Bekijk alle recepten

Additional Information

Gewicht g
Price Options

400g, 800g

REVIEWS

Beoordelingen
SORTEER OP

Er zijn nog geen beoordelingen.