BEWAAR EN BEREIDINGSADVIES
  • Koelkast

    In vacuüm verpakking max. 5 dagen op 3 ℃

  • Diepvries

    Maximaal 5 maanden op -18 ℃

  • Bereid vlees

    4 tot 6 minuten bakken

Lamsfilet

Plaats review
  • Per 400g 25,80
  • Per 600g 38,70
  • Per 800g 51,60
  • Per 1000g 64,50
  • Per 200g 12,45

Lamsfilet van de rug.

Wissen
Dit product kan alleen afgehaald worden!
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,
  • BESCHRIJVING

    Lamsfilet van de rug. Botermals. Bakken als biefstuk.

  • Bereiding

    Kruid de lamsfilets met peper en zout en een beetje knoflook.
    Om en om bruin bakken ongeveer 6 tot 8 minuten.
    Mag rosé zijn!

BESCHRIJVING

Lamsfilet van de rug. Botermals. Bakken als biefstuk.

Bereiding

Kruid de lamsfilets met peper en zout en een beetje knoflook.
Om en om bruin bakken ongeveer 6 tot 8 minuten.
Mag rosé zijn!

BEWAAR EN BEREIDINGSADVIES
  • Koelkast – lamsvlees

    In vacuüm verpakking max. 5 dagen op 3 ℃

    Read More...

  • Diepvries – lamsvlees

    Maximaal 5 maanden op -18 ℃

    Read More...

  • Bereid vlees – 4 tot 6 minuten bakken

    4 tot 6 minuten bakken

    Read More...

Recepten voor dit product Bekijk alle recepten

Additional Information

Gewicht g
Price-options

200g, 400g, 600g, 800g, 1000g