Het beste van het eiland!

Passie voor vlees, liefde voor de dieren

Wij zijn Kees en Katja Moormann-de Boer. Wij bestieren inmiddels alweer 22 jaar een slagerij in badplaats de Koog op Texel. Allebei opgegroeid in slagersfamilies. Onze passie voor vlees en de kennis die wij van onze ouders hebben overgenomen, zorgen ervoor dat u bij ons aan het juiste adres bent voor de beste vlees en vleeswaren van Texel en Nederland. Veel toeristen nemen nu al ons vlees mee van Texel.

Onze bereidingswijze

Kees: Vader Moormann was vroeger vleesgrossier in Amsterdam. Thuis ging het altijd over vlees. Samen met mijn vader de beste koeien kopen en uitzoeken bij de boeren vond ik prachtig. Met onze vaste koeienleverancier Werner Dros hoef ik niet meer “de boer op”. Werner weet welke koeien wij willen. En door zijn vakmanschap en kennis slaagt hij er altijd in om wekelijks de beste afgemeste koeien af te leveren bij slachtbedrijf Texel. Ook ons varkensvlees en lammeren is van Texelse boeren.

Katja: Mijn vader Iepe de Boer is de derde generatie slager in de familie. Een geboren fries, die in 1974 Friesland verruilde voor Texel. Samen met mijn moeder opende zij in 1978 een vooruitstrevende slagerij op het Dorpsplein in de Koog. Toen al hadden ze een vooruitziende blik om met maaltijden en aanverwante artikelen te beginnen. In 1999 hebben we een compleet nieuw pand laten bouwen op een ander locatie in de koog, gericht op de toekomst voor de huidige slagerijen zoals de consument dat verwacht. Met grote gekoelde werkruimtes voor de webshop en EG gekeurde werkplaats voor de vleesconserven productie.

Maak kennis met onze slagers

vakmensen met liefde voor het vak
Kees Slager
Niels Slager
Daan

kwaliteitsvlees van TEXELS VLEES

alleen het mooiste vlees in de vitrines

Wij werken uitsluitend met het beste vlees van ons mooie eiland. Doordat wij de bestellingen persoonlijk klaar maken, weten we zeker dat de beste vleessoorten naar je verstuurd worden. 100% kwaliteitsgarantie!

Daarnaast beschikken wij over het écht Texelse Product keurmerk. Dit keurmerk wordt enkel uitgegeven aan Texelse ondernemingen die écht Texelse producten aanbieden.

Onze bereidingswijze