Additional Information
Gewicht | g |
---|---|
Price-options | 250g, 500g, 1000g |
Heeft u al een account? Log hieronder in met uw e-mailadres en wachtwoord.
Nog geen account? Hieronder kunt u een account aanmaken.
Account aanmakenIn vacuüm verpakking max. 7 dagen op 3 ℃
Maximaal 3 maanden op -18 ℃
120 tot 150 minuten stoven
Goulashvlees van Texels rund
Heerlijke goulash van Texels rund.
Boter in de pan. Goulashvlees aanbraden en dan vocht toevoegen. Deksel op de pan en 2 a 3 uur stoven
Heerlijke goulash van Texels rund.
Boter in de pan. Goulashvlees aanbraden en dan vocht toevoegen. Deksel op de pan en 2 a 3 uur stoven
In vacuüm verpakking max. 7 dagen op 3 ℃
Maximaal 3 maanden op -18 ℃
120 tot 150 minuten stoven
Vragen of advies nodig?
Heb je een vraag voor de slager en heb je direct persoonlijk advies nodig?
Staartstuk van 100% Texels rundvlees
Gewicht | g |
---|---|
Price-options | 250g, 500g, 1000g |