Additional Information
Gewicht | g |
---|---|
Price-options | 250g, 500g, 1000g |
Heeft u al een account? Log hieronder in met uw e-mailadres en wachtwoord.
Nog geen account? Hieronder kunt u een account aanmaken.
Account aanmakenIn vacuüm verpakking max. 7 dagen op 3 ℃
Maximaal 3 maanden op -18 ℃
6 tot 8 minuten bakken
Hacheevlees van Texels rund
Heerlijke hacheevlees van Texels rund.
Hacheevlees is ook zeer geschikt voor goulash, ragout, oven- en stoofschotels. Suddergerechten, zoals hachee, winnen aan smaak als ze een dag na bereiding pas worden gegeten.
Smaakidee: laurier, peper, kruidnagel, azijn.
Smoren, sudderen ± 120 min.
Heerlijke hacheevlees van Texels rund.
Hacheevlees is ook zeer geschikt voor goulash, ragout, oven- en stoofschotels. Suddergerechten, zoals hachee, winnen aan smaak als ze een dag na bereiding pas worden gegeten.
Smaakidee: laurier, peper, kruidnagel, azijn.
Smoren, sudderen ± 120 min.
In vacuüm verpakking max. 7 dagen op 3 ℃
Maximaal 3 maanden op -18 ℃
6 tot 8 minuten bakken
Vragen of advies nodig?
Heb je een vraag voor de slager en heb je direct persoonlijk advies nodig?
biefstuk van 100% Texels rundvlees
Gewicht | g |
---|---|
Price-options | 250g, 500g, 1000g |