Additional Information
Gewicht | g |
---|---|
Price-options | 250g, 500g, 1000g |
Heeft u al een account? Log hieronder in met uw e-mailadres en wachtwoord.
Nog geen account? Hieronder kunt u een account aanmaken.
Account aanmakenIn vacuüm verpakking max. 7 dagen op 3 ℃
Maximaal 3 maanden op -18 ℃
6 tot 8 minuten bakken
Hacheevlees van Texels rund
Heerlijke hacheevlees van Texels rund.
Hacheevlees is ook zeer geschikt voor goulash, ragout, oven- en stoofschotels. Suddergerechten, zoals hachee, winnen aan smaak als ze een dag na bereiding pas worden gegeten.
Smaakidee: laurier, peper, kruidnagel, azijn.
Smoren, sudderen ± 120 min.
Heerlijke hacheevlees van Texels rund.
Hacheevlees is ook zeer geschikt voor goulash, ragout, oven- en stoofschotels. Suddergerechten, zoals hachee, winnen aan smaak als ze een dag na bereiding pas worden gegeten.
Smaakidee: laurier, peper, kruidnagel, azijn.
Smoren, sudderen ± 120 min.
In vacuüm verpakking max. 7 dagen op 3 ℃
Maximaal 3 maanden op -18 ℃
6 tot 8 minuten bakken
Vragen of advies nodig?
Heb je een vraag voor de slager en heb je direct persoonlijk advies nodig?
Texelse biefstuk gemarineerd in pepermarinade. 125 gram per stuk.
Texelse biefstuk gemarineerd in groene knoflookmarinade. 125 gram per stuk.
Gewicht | g |
---|---|
Price-options | 250g, 500g, 1000g |