Additional Information
Price Options | 500g, 750g, 1000g |
---|
In vacuüm verpakking max. 5 dagen op 3 ℃
Maximaal 5 maanden op -18 ℃
6 tot 8 minuten bakken
Heerlijk Texelse lamsschouder lappen.
Kruid of marineer de lappen.
Bakken:
Bak de lamslappen in 6 tot 8 minuten klaar. Mag een beetje rosé zijn.
Stoven:
Braad de lappen aan in de pan, voeg wat vocht of wijn of donker bier toe. Stoof de lappen in 1 uur klaar.
Heerlijk Texelse lamsschouder lappen.
Kruid of marineer de lappen.
Bakken:
Bak de lamslappen in 6 tot 8 minuten klaar. Mag een beetje rosé zijn.
Stoven:
Braad de lappen aan in de pan, voeg wat vocht of wijn of donker bier toe. Stoof de lappen in 1 uur klaar.
In vacuüm verpakking max. 5 dagen op 3 ℃
Maximaal 5 maanden op -18 ℃
6 tot 8 minuten bakken
Vestibulum tincidunt, enim eget vestibulum pulvinar, metus urna rutrum nulla, at pretium ex libero et leo.
Donec eu sagittis erat. Aliquam nec purus eu purus porttitor tristique. Nulla commodo lacus non est gravida.
Suspendisse pellentesque augue quis ante sodales imperdiet. Pellentesque scelerisque semper tortor.
Morbi sollicitudin interdum nisl, eu pulvinar lorem convallis a. Duis id porttitor ante, sit amet tristique.
Price Options | 500g, 750g, 1000g |
---|
REVIEWS
Er zijn nog geen beoordelingen.