Additional Information
Gewicht | g |
---|---|
Price Options | 100g, 200g, 400g, 500g |
In vacuüm verpakking max. 5 dagen op 3 ℃
Maximaal 5 maanden op -18 ℃
6 tot 8 minuten bakken
Een lamsspies van Texelse lamsbiefstuk gemarineerd met knoflookmarinade.
*Minimale afname van 2 stuks
6 tot 8 minuten om en om bruin bakken als biefstuk. Mag een beetje rosé zijn van binnen.
Ook zeer geschikt op de bbq!
Een lamsspies van Texelse lamsbiefstuk gemarineerd met knoflookmarinade.
*Minimale afname van 2 stuks
6 tot 8 minuten om en om bruin bakken als biefstuk. Mag een beetje rosé zijn van binnen.
Ook zeer geschikt op de bbq!
In vacuüm verpakking max. 5 dagen op 3 ℃
Maximaal 5 maanden op -18 ℃
6 tot 8 minuten bakken
Vestibulum tincidunt, enim eget vestibulum pulvinar, metus urna rutrum nulla, at pretium ex libero et leo.
Donec eu sagittis erat. Aliquam nec purus eu purus porttitor tristique. Nulla commodo lacus non est gravida.
Suspendisse pellentesque augue quis ante sodales imperdiet. Pellentesque scelerisque semper tortor.
Morbi sollicitudin interdum nisl, eu pulvinar lorem convallis a. Duis id porttitor ante, sit amet tristique.
Gewicht | g |
---|---|
Price Options | 100g, 200g, 400g, 500g |
REVIEWS
Er zijn nog geen beoordelingen.