BEWAAR EN BEREIDINGSADVIES
  • Koelkast

    In vacuüm verpakking max. 5 dagen op 3 ℃

  • Diepvries

    Maximaal 5 maanden op -18 ℃

  • Bereid vlees

    6 tot 8 minuten bakken

Lamsspies

Plaats review
  • Per 100g 4,65
  • Per 200g 9,30

Een lamsspies van Texelse lamsbiefstuk

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie:
  • BESCHRIJVING
    BESCHRIJVING

    Een lamsspies van Texelse lamsbiefstuk gemarineerd met knoflookmarinade.

    *Minimale afname van 2 stuks

  • Bereiding
    Bereiding

    6 tot 8 minuten om en om bruin bakken als biefstuk. Mag een beetje rosé zijn van binnen.
    Ook zeer geschikt op de bbq!

BESCHRIJVING

Een lamsspies van Texelse lamsbiefstuk gemarineerd met knoflookmarinade.

*Minimale afname van 2 stuks

Bereiding

6 tot 8 minuten om en om bruin bakken als biefstuk. Mag een beetje rosé zijn van binnen.
Ook zeer geschikt op de bbq!

BEWAAR EN BEREIDINGSADVIES
  • Koelkast

    In vacuüm verpakking max. 5 dagen op 3 ℃

  • Diepvries

    Maximaal 5 maanden op -18 ℃

  • Bereid vlees

    6 tot 8 minuten bakken

Recepten voor dit product
Recept
Pro­ven­çaal­se
run­der­stoof­scho­tel

Vestibulum tincidunt, enim eget vestibulum pulvinar, metus urna rutrum nulla, at pretium ex libero et leo.

Recept
Peul­tjes met rund­vlees­reep­jes en
Thai­se dres­sing

Donec eu sagittis erat. Aliquam nec purus eu purus porttitor tristique. Nulla commodo lacus non est gravida.

Recept
Ge­smoord rund­vlees in
krui­di­ge saus

Suspendisse pellentesque augue quis ante sodales imperdiet. Pellentesque scelerisque semper tortor.

Recept
Spi­cy run­der­reep­jes met
ci­troen­gras

Morbi sollicitudin interdum nisl, eu pulvinar lorem convallis a. Duis id porttitor ante, sit amet tristique.

Bekijk alle recepten

Additional Information

Gewicht g
Price Options

100g, 200g

REVIEWS

Beoordelingen
SORTEER OP

Er zijn nog geen beoordelingen.