Additional Information
Gewicht | g |
---|---|
Price Options | 100g, 150g, 250g, 500g |
In vacuüm verpakking max. 7 dagen op 3 ℃
Maximaal 3 maanden op -18 ℃
4 tot 6 minuten bakken
Heerlijk stuk Bavette van Texels rund.
Bavette of maanvlees noemt men het in Nederland.
De bavette kan worden gebakken als biefstuk. 6 tot 8 minuten.
Let op dat je de bavette snijdt tegen de draad in. Dus dwars op de draad. Als je hem met de draad mee snijdt kan het vlees als taai worden ervaren.
Ook leent de bavette zich perfect om op de bbq te bereiden.
Heerlijk stuk Bavette van Texels rund.
Bavette of maanvlees noemt men het in Nederland.
De bavette kan worden gebakken als biefstuk. 6 tot 8 minuten.
Let op dat je de bavette snijdt tegen de draad in. Dus dwars op de draad. Als je hem met de draad mee snijdt kan het vlees als taai worden ervaren.
Ook leent de bavette zich perfect om op de bbq te bereiden.
In vacuüm verpakking max. 7 dagen op 3 ℃
Maximaal 3 maanden op -18 ℃
4 tot 6 minuten bakken
Vestibulum tincidunt, enim eget vestibulum pulvinar, metus urna rutrum nulla, at pretium ex libero et leo.
Donec eu sagittis erat. Aliquam nec purus eu purus porttitor tristique. Nulla commodo lacus non est gravida.
Suspendisse pellentesque augue quis ante sodales imperdiet. Pellentesque scelerisque semper tortor.
Morbi sollicitudin interdum nisl, eu pulvinar lorem convallis a. Duis id porttitor ante, sit amet tristique.
Gewicht | g |
---|---|
Price Options | 100g, 150g, 250g, 500g |
REVIEWS
Er zijn nog geen beoordelingen.