Additional Information
Price Options | 1 kilo |
---|
In vacuüm verpakking max. 7 dagen op 3 ℃
Maximaal 3 maanden op -18 ℃
4 tot 6 minuten bakken
€31,13 €25,94
1 kilo Texelse biefstuk. (8 stuks á 125 gram) Verpakt per 4.
Let op: uitsluitend te verkrijgen in de webshop.
Bak op een hoog vuur 1 minuut per kant lichtbruin. Draai het vuur iets lager. Keer het vlees geregeld, houd het in beweging en bak 5 minuten voor een medium biefstuk. Haal de biefstuk uit de pan, dek deze af met aluminiumfolie en laat 2 minuten rusten.
Stroganoffsaus
1 ui
2teentjesknoflook
250gchampignons
1paprika
2tlpaprikapoeder
1eltomatenpuree
250mlrunderbouillon
100mlcognac
100gzure room
0.5bosjepeterselie
Verhit een scheut olie in een andere pan. Pel en snipper de ui en knoflook en fruit ze circa 2 minuten op laag vuur. Borstel de champignons schoon, snijd ze in plakken en voeg ze toe aan de uien. Snijd de paprika in blokjes en bak circa 3 minuten mee. Voeg het paprikapoeder toe en laat meebakken om de smaken vrij te laten komen. Voeg vervolgens de tomatenpuree toe en bak ook kort mee. Voeg de bouillon toe en laat meekoken.
Schenk een scheut cognac in de pan waar de biefstuk in heeft gebakken en flambeer even door er een vlam bij te houden. Let hierbij goed op dat de afzuigkap uit staat! Roer hierbij de aanbaksels van de biefstuk even los en voeg dat vocht toe aan de saus. Voeg vervolgens de zure room toe en roer alles goed door.
Voeg het eventuele vocht wat in de folie uit de biefstuk is gekomen toe aan de saus. Serveer de saus met de biefstuk en garneer met wat peterselie.
TIP
Een goed alternatief voor cognac is vodka.
1 kilo Texelse biefstuk. (8 stuks á 125 gram) Verpakt per 4.
Let op: uitsluitend te verkrijgen in de webshop.
Bak op een hoog vuur 1 minuut per kant lichtbruin. Draai het vuur iets lager. Keer het vlees geregeld, houd het in beweging en bak 5 minuten voor een medium biefstuk. Haal de biefstuk uit de pan, dek deze af met aluminiumfolie en laat 2 minuten rusten.
Stroganoffsaus
1 ui
2teentjesknoflook
250gchampignons
1paprika
2tlpaprikapoeder
1eltomatenpuree
250mlrunderbouillon
100mlcognac
100gzure room
0.5bosjepeterselie
Verhit een scheut olie in een andere pan. Pel en snipper de ui en knoflook en fruit ze circa 2 minuten op laag vuur. Borstel de champignons schoon, snijd ze in plakken en voeg ze toe aan de uien. Snijd de paprika in blokjes en bak circa 3 minuten mee. Voeg het paprikapoeder toe en laat meebakken om de smaken vrij te laten komen. Voeg vervolgens de tomatenpuree toe en bak ook kort mee. Voeg de bouillon toe en laat meekoken.
Schenk een scheut cognac in de pan waar de biefstuk in heeft gebakken en flambeer even door er een vlam bij te houden. Let hierbij goed op dat de afzuigkap uit staat! Roer hierbij de aanbaksels van de biefstuk even los en voeg dat vocht toe aan de saus. Voeg vervolgens de zure room toe en roer alles goed door.
Voeg het eventuele vocht wat in de folie uit de biefstuk is gekomen toe aan de saus. Serveer de saus met de biefstuk en garneer met wat peterselie.
TIP
Een goed alternatief voor cognac is vodka.
In vacuüm verpakking max. 7 dagen op 3 ℃
Maximaal 3 maanden op -18 ℃
4 tot 6 minuten bakken
Vestibulum tincidunt, enim eget vestibulum pulvinar, metus urna rutrum nulla, at pretium ex libero et leo.
Donec eu sagittis erat. Aliquam nec purus eu purus porttitor tristique. Nulla commodo lacus non est gravida.
Suspendisse pellentesque augue quis ante sodales imperdiet. Pellentesque scelerisque semper tortor.
Morbi sollicitudin interdum nisl, eu pulvinar lorem convallis a. Duis id porttitor ante, sit amet tristique.
REVIEWS
Er zijn nog geen beoordelingen.