BEWAAR EN BEREIDINGSADVIES
  • Koelkast

    In vacuüm verpakking max. 7 dagen op 3 ℃

  • Diepvries

    Maximaal 3 maanden op -18 ℃

  • Bereid vlees

    45 tot 60 minuten braden

Rosbief

Plaats review
  • Per 500g 9,75
  • Per 750g 14,62
  • Per 1000g 19,50

Rosbief van 100% Texels rundvlees

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie:
  • BESCHRIJVING
    BESCHRIJVING

    Heerlijke rosbief van 100% Texels rundvlees.

    Waar wordt rosbief van gesneden?
    Rosbief kan van veel delen van het rund gesneden worden zoals: dikke lende, bloemstuk, muis, spierstuk, staartstuk,

  • Bereiding
    Bereiding

    Rosbief is altijd een groot stuk vlees met soms een dun vetlaagje. Na bereiding moet het vlees binnenin nog rosé zijn. Braad het stuk aan in de pan totdat het vlees mooi bruin is.
    Doe het vlees dan in de oven op 160c 20 minuten per 500 gram. Snijd het vlees altijd in dunne plakken.

    Smaakidee: peper, mosterd, Provençaalse kruiden.

BESCHRIJVING

Heerlijke rosbief van 100% Texels rundvlees.

Waar wordt rosbief van gesneden?
Rosbief kan van veel delen van het rund gesneden worden zoals: dikke lende, bloemstuk, muis, spierstuk, staartstuk,

Bereiding

Rosbief is altijd een groot stuk vlees met soms een dun vetlaagje. Na bereiding moet het vlees binnenin nog rosé zijn. Braad het stuk aan in de pan totdat het vlees mooi bruin is.
Doe het vlees dan in de oven op 160c 20 minuten per 500 gram. Snijd het vlees altijd in dunne plakken.

Smaakidee: peper, mosterd, Provençaalse kruiden.

BEWAAR EN BEREIDINGSADVIES
  • Koelkast

    In vacuüm verpakking max. 7 dagen op 3 ℃

  • Diepvries

    Maximaal 3 maanden op -18 ℃

  • Bereid vlees

    45 tot 60 minuten braden

Recepten voor dit product
Recept
Pro­ven­çaal­se
run­der­stoof­scho­tel

Vestibulum tincidunt, enim eget vestibulum pulvinar, metus urna rutrum nulla, at pretium ex libero et leo.

Recept
Peul­tjes met rund­vlees­reep­jes en
Thai­se dres­sing

Donec eu sagittis erat. Aliquam nec purus eu purus porttitor tristique. Nulla commodo lacus non est gravida.

Recept
Ge­smoord rund­vlees in
krui­di­ge saus

Suspendisse pellentesque augue quis ante sodales imperdiet. Pellentesque scelerisque semper tortor.

Recept
Spi­cy run­der­reep­jes met
ci­troen­gras

Morbi sollicitudin interdum nisl, eu pulvinar lorem convallis a. Duis id porttitor ante, sit amet tristique.

Bekijk alle recepten

Additional Information

Gewicht g
Price Options

500g, 750g, 1000g

REVIEWS

Beoordelingen
SORTEER OP

Er zijn nog geen beoordelingen.