Additional Information
Gewicht | g |
---|---|
Price Options | 500g, 1000g, 1500g, 2000g |
Staartstuk van 100% Texels rundvlees. Staartstuk/picanha is een groot stuk vlees met een vetlaagje.
Na bereiding moet het vlees binnenin nog rosé zijn. Braad het stuk aan in de pan totdat het vlees mooi bruin is.
Doe het vlees dan in de oven op 160c 20 minuten per 500 gram. Snijd het vlees altijd in dunne plakken.
Smaakidee: peper, mosterd, Provençaalse kruiden.
Staartstuk van 100% Texels rundvlees. Staartstuk/picanha is een groot stuk vlees met een vetlaagje.
Na bereiding moet het vlees binnenin nog rosé zijn. Braad het stuk aan in de pan totdat het vlees mooi bruin is.
Doe het vlees dan in de oven op 160c 20 minuten per 500 gram. Snijd het vlees altijd in dunne plakken.
Smaakidee: peper, mosterd, Provençaalse kruiden.
Vestibulum tincidunt, enim eget vestibulum pulvinar, metus urna rutrum nulla, at pretium ex libero et leo.
Donec eu sagittis erat. Aliquam nec purus eu purus porttitor tristique. Nulla commodo lacus non est gravida.
Suspendisse pellentesque augue quis ante sodales imperdiet. Pellentesque scelerisque semper tortor.
Morbi sollicitudin interdum nisl, eu pulvinar lorem convallis a. Duis id porttitor ante, sit amet tristique.
Gewicht | g |
---|---|
Price Options | 500g, 1000g, 1500g, 2000g |
REVIEWS
Er zijn nog geen beoordelingen.