Additional Information
Price-options | 300g, 600g |
---|
Heeft u al een account? Log hieronder in met uw e-mailadres en wachtwoord.
Nog geen account? Hieronder kunt u een account aanmaken.
Account aanmakenIn vacuüm verpakking max. 5 dagen op 3 ℃
Maximaal 5 maanden op -18 ℃
10 tot 12 minuten braden
Texelse lamsrack van 6 ribbetjes.
Kruid de lamsrack met wat peper en zout en evt. wat knoflook.
Even aanbraden in de pan. dan 10 minuten in de oven op 170c.
Kruid de lamsrack met wat peper en zout en evt. wat knoflook.
Even aanbraden in de pan. dan 10 minuten in de oven op 170c.
In vacuüm verpakking max. 5 dagen op 3 ℃
Maximaal 5 maanden op -18 ℃
10 tot 12 minuten braden
Vragen of advies nodig?
Heb je een vraag voor de slager en heb je direct persoonlijk advies nodig?
BBQ dish with farm chicken, Texel beef and Texel pork.
Price-options | 300g, 600g |
---|