BEWAAR EN BEREIDINGSADVIES
  • Koelkast

    In vacuüm verpakking max. 5 dagen op 3 ℃

  • Diepvries

    Maximaal 5 maanden op -18 ℃

  • Bereid vlees

    45 tot 60 minuten stoven

Lamsstoofvlees

Plaats review
  • Per 500g 11,25
  • Per 750g 16,88
  • Per 1000g 22,50

Lams stoofvlees gesneden van de schouder en de nek

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie:
  • BESCHRIJVING
    BESCHRIJVING

    Lams stoofvlees gesneden van de schouder en de nek.
    Uiteraard van écht Texels lam.

  • Bereiding
    Bereiding

    Braad het vlees aan in de pan. Voeg vocht of wijn of donker bier toe. Stoof het vlees in 1 uur klaar. Langer mag ook, het wordt alleen maar malser.

  • RECEPT
    RECEPT

    INGREDIENTEN 4 personen

    750 gr. lamsstoofvlees
    3 eetlepels olie 4 uien
    4 wortels
    1 raapje
    25 gr. bloem
    1/2 liter bouillon
    bouquet garni
    1 eetlepel tomatenpuree
    geperste teentjes knoflook
    zout en peper
    peterselie voor de garnering

    Bereidingswijze recept:

    Snij het vlees in dobbelsteentjes.
    Maak de olie goed heet in een grote zware pan en bak het vlees tot het kleurt.
    haal het uit de pan, schil en snij de uien, de wortels en het raapje.
    fruit ze, roer de bloem erbij en laat al roerend 3 a 4 minuten koken.
    leg het vlees weer in de pan, voeg bouillon, bouquet garni, tomatenpuree, knoflook, zout en peper erbij.
    sluit de pan en laat het geheel 1,5 tot 2 uur zachtjes koken tot het vlees mals is.
    serveer in een verwarmde schaal.
    garneer met peterselie.

     

     

BESCHRIJVING

Lams stoofvlees gesneden van de schouder en de nek.
Uiteraard van écht Texels lam.

Bereiding

Braad het vlees aan in de pan. Voeg vocht of wijn of donker bier toe. Stoof het vlees in 1 uur klaar. Langer mag ook, het wordt alleen maar malser.

RECEPT

INGREDIENTEN 4 personen

750 gr. lamsstoofvlees
3 eetlepels olie 4 uien
4 wortels
1 raapje
25 gr. bloem
1/2 liter bouillon
bouquet garni
1 eetlepel tomatenpuree
geperste teentjes knoflook
zout en peper
peterselie voor de garnering

Bereidingswijze recept:

Snij het vlees in dobbelsteentjes.
Maak de olie goed heet in een grote zware pan en bak het vlees tot het kleurt.
haal het uit de pan, schil en snij de uien, de wortels en het raapje.
fruit ze, roer de bloem erbij en laat al roerend 3 a 4 minuten koken.
leg het vlees weer in de pan, voeg bouillon, bouquet garni, tomatenpuree, knoflook, zout en peper erbij.
sluit de pan en laat het geheel 1,5 tot 2 uur zachtjes koken tot het vlees mals is.
serveer in een verwarmde schaal.
garneer met peterselie.

 

 

BEWAAR EN BEREIDINGSADVIES
  • Koelkast

    In vacuüm verpakking max. 5 dagen op 3 ℃

  • Diepvries

    Maximaal 5 maanden op -18 ℃

  • Bereid vlees

    45 tot 60 minuten stoven

Recepten voor dit product
Recept
Pro­ven­çaal­se
run­der­stoof­scho­tel

Vestibulum tincidunt, enim eget vestibulum pulvinar, metus urna rutrum nulla, at pretium ex libero et leo.

Recept
Peul­tjes met rund­vlees­reep­jes en
Thai­se dres­sing

Donec eu sagittis erat. Aliquam nec purus eu purus porttitor tristique. Nulla commodo lacus non est gravida.

Recept
Ge­smoord rund­vlees in
krui­di­ge saus

Suspendisse pellentesque augue quis ante sodales imperdiet. Pellentesque scelerisque semper tortor.

Recept
Spi­cy run­der­reep­jes met
ci­troen­gras

Morbi sollicitudin interdum nisl, eu pulvinar lorem convallis a. Duis id porttitor ante, sit amet tristique.

Bekijk alle recepten

Additional Information

Gewicht g
Price Options

500g, 750g, 1000g

REVIEWS

Beoordelingen
SORTEER OP

Er zijn nog geen beoordelingen.