Additional Information
Gewicht | g |
---|---|
Price Options | 500g, 1000g |
In vacuüm verpakking max. 5 dagen op 3 ℃
Maximaal 5 maanden op -18 ℃
25 tot 30 minuten braden
Een mooi stuk lamsrug met de haasjes onderin. Het fijnste stuk van het lam.
Braad de rug aan in de pan, leg het in een voorverwarmde oven op 160c.
Ongeveer 20 tot 30 minuten per 500 gram.
Tip: bestel onze thermopoppers á € 0,50 bij de lamsrug. De popper komt eruit wanneer de rug de juiste kerntemperatuur heeft.
Een mooi stuk lamsrug met de haasjes onderin. Het fijnste stuk van het lam.
Braad de rug aan in de pan, leg het in een voorverwarmde oven op 160c.
Ongeveer 20 tot 30 minuten per 500 gram.
Tip: bestel onze thermopoppers á € 0,50 bij de lamsrug. De popper komt eruit wanneer de rug de juiste kerntemperatuur heeft.
In vacuüm verpakking max. 5 dagen op 3 ℃
Maximaal 5 maanden op -18 ℃
25 tot 30 minuten braden
Vestibulum tincidunt, enim eget vestibulum pulvinar, metus urna rutrum nulla, at pretium ex libero et leo.
Donec eu sagittis erat. Aliquam nec purus eu purus porttitor tristique. Nulla commodo lacus non est gravida.
Suspendisse pellentesque augue quis ante sodales imperdiet. Pellentesque scelerisque semper tortor.
Morbi sollicitudin interdum nisl, eu pulvinar lorem convallis a. Duis id porttitor ante, sit amet tristique.
Gewicht | g |
---|---|
Price Options | 500g, 1000g |
REVIEWS
Er zijn nog geen beoordelingen.