BEWAAR EN BEREIDINGSADVIES
  • Koelkast

    In vacuüm verpakking max. 5 dagen op 3 ℃

  • Diepvries

    Maximaal 5 maanden op -18 ℃

  • Bereid vlees

    10 tot 12 minuten braden

Hamlappen

Plaats review
  • Per 350g 4,55
  • Per 500g 5,50
  • Per 175g 1,95

Hamlappen gesneden van de dikke lende of spierstuk

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie:
  • BESCHRIJVING
    BESCHRIJVING

    Hamlappen gesneden van de dikke lende of spierstuk.

  • Bereiding
    Bereiding

    Braden: Braad de hamlap in 6 tot 8 minuten om en om gaar.

    Stoven: Bak de hamlap eerst om en om bruin. Voeg vocht toe en stoof de lappen in 1 uur klaar.

    Tip: Stoof de lappen klaar en je hebt een heerlijk broodje warm vlees. Lekker met satésaus.

BESCHRIJVING

Hamlappen gesneden van de dikke lende of spierstuk.

Bereiding

Braden: Braad de hamlap in 6 tot 8 minuten om en om gaar.

Stoven: Bak de hamlap eerst om en om bruin. Voeg vocht toe en stoof de lappen in 1 uur klaar.

Tip: Stoof de lappen klaar en je hebt een heerlijk broodje warm vlees. Lekker met satésaus.

BEWAAR EN BEREIDINGSADVIES
  • Koelkast

    In vacuüm verpakking max. 5 dagen op 3 ℃

  • Diepvries

    Maximaal 5 maanden op -18 ℃

  • Bereid vlees

    10 tot 12 minuten braden

Recepten voor dit product
Recept
Pro­ven­çaal­se
run­der­stoof­scho­tel

Vestibulum tincidunt, enim eget vestibulum pulvinar, metus urna rutrum nulla, at pretium ex libero et leo.

Recept
Peul­tjes met rund­vlees­reep­jes en
Thai­se dres­sing

Donec eu sagittis erat. Aliquam nec purus eu purus porttitor tristique. Nulla commodo lacus non est gravida.

Recept
Ge­smoord rund­vlees in
krui­di­ge saus

Suspendisse pellentesque augue quis ante sodales imperdiet. Pellentesque scelerisque semper tortor.

Recept
Spi­cy run­der­reep­jes met
ci­troen­gras

Morbi sollicitudin interdum nisl, eu pulvinar lorem convallis a. Duis id porttitor ante, sit amet tristique.

Bekijk alle recepten

Additional Information

Gewicht g
Price Options

175g, 350g, 500g

REVIEWS

Beoordelingen
SORTEER OP

Er zijn nog geen beoordelingen.