BEWAAR EN BEREIDINGSADVIES
  • Koelkast

    In vacuüm verpakking max. 5 dagen op 3 ℃

  • Diepvries

    Maximaal 5 maanden op -18 ℃

  • Bereid vlees

    8 tot 10 minuten bakken

Speklappen

Plaats review
  • Per 125g 1,24
  • Per 250g 2,48
  • Per 500g 4,45

Speklap gesneden van de buik van het varken

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie:
  • BESCHRIJVING
    BESCHRIJVING

    Een speklap wordt gesneden van de buik van het varken.

  • Bereiding
    Bereiding

    Bak de speklap in 6 tot 8 minuten om en om gaar.

BESCHRIJVING

Een speklap wordt gesneden van de buik van het varken.

Bereiding

Bak de speklap in 6 tot 8 minuten om en om gaar.

BEWAAR EN BEREIDINGSADVIES
  • Koelkast

    In vacuüm verpakking max. 5 dagen op 3 ℃

  • Diepvries

    Maximaal 5 maanden op -18 ℃

  • Bereid vlees

    8 tot 10 minuten bakken

Recepten voor dit product
Recept
Pro­ven­çaal­se
run­der­stoof­scho­tel

Vestibulum tincidunt, enim eget vestibulum pulvinar, metus urna rutrum nulla, at pretium ex libero et leo.

Recept
Peul­tjes met rund­vlees­reep­jes en
Thai­se dres­sing

Donec eu sagittis erat. Aliquam nec purus eu purus porttitor tristique. Nulla commodo lacus non est gravida.

Recept
Ge­smoord rund­vlees in
krui­di­ge saus

Suspendisse pellentesque augue quis ante sodales imperdiet. Pellentesque scelerisque semper tortor.

Recept
Spi­cy run­der­reep­jes met
ci­troen­gras

Morbi sollicitudin interdum nisl, eu pulvinar lorem convallis a. Duis id porttitor ante, sit amet tristique.

Bekijk alle recepten

Additional Information

Gewicht g
Price Options

125g, 250g, 500g

REVIEWS

Beoordelingen
SORTEER OP

Er zijn nog geen beoordelingen.