BEWAAR EN BEREIDINGSADVIES
  • Koelkast

    In vacuüm verpakking max. 5 dagen op 3 ℃

  • Diepvries

    Maximaal 5 maanden op -18 ℃

  • Bereid vlees

    25 tot 30 minuten braden

Lamszadel

Plaats review
  • Per 500g 13,75
  • Per 1000g 27,50

Lamsrug met de haasjes onderin

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie:
  • BESCHRIJVING
    BESCHRIJVING

    Een mooi stuk lamsrug met de haasjes onderin. Het fijnste stuk van het lam.

  • Bereiding
    Bereiding

    Braad de rug aan in de pan, leg het in een voorverwarmde oven op 160c.
    Ongeveer 20 tot 30 minuten per 500 gram.

    Tip: bestel onze thermopoppers á € 0,50  bij de lamsrug. De popper komt eruit wanneer de rug de juiste kerntemperatuur heeft.

BESCHRIJVING

Een mooi stuk lamsrug met de haasjes onderin. Het fijnste stuk van het lam.

Bereiding

Braad de rug aan in de pan, leg het in een voorverwarmde oven op 160c.
Ongeveer 20 tot 30 minuten per 500 gram.

Tip: bestel onze thermopoppers á € 0,50  bij de lamsrug. De popper komt eruit wanneer de rug de juiste kerntemperatuur heeft.

BEWAAR EN BEREIDINGSADVIES
  • Koelkast

    In vacuüm verpakking max. 5 dagen op 3 ℃

  • Diepvries

    Maximaal 5 maanden op -18 ℃

  • Bereid vlees

    25 tot 30 minuten braden

Recepten voor dit product
Recept
Pro­ven­çaal­se
run­der­stoof­scho­tel

Vestibulum tincidunt, enim eget vestibulum pulvinar, metus urna rutrum nulla, at pretium ex libero et leo.

Recept
Peul­tjes met rund­vlees­reep­jes en
Thai­se dres­sing

Donec eu sagittis erat. Aliquam nec purus eu purus porttitor tristique. Nulla commodo lacus non est gravida.

Recept
Ge­smoord rund­vlees in
krui­di­ge saus

Suspendisse pellentesque augue quis ante sodales imperdiet. Pellentesque scelerisque semper tortor.

Recept
Spi­cy run­der­reep­jes met
ci­troen­gras

Morbi sollicitudin interdum nisl, eu pulvinar lorem convallis a. Duis id porttitor ante, sit amet tristique.

Bekijk alle recepten

Additional Information

Gewicht g
Price Options

500g, 1000g

REVIEWS

Beoordelingen
SORTEER OP

Er zijn nog geen beoordelingen.