BEWAAR EN BEREIDINGSADVIES
  • Koelkast

    In vacuüm verpakking max. 7 dagen op 3 ℃

  • Diepvries

    Maximaal 3 maanden op -18 ℃

  • Bereid vlees

    4 tot 6 minuten bakken

Texelse biefstuk in knoflookmarinade

4.00 out of 5 based on 1 customer rating
4.00 (1 review) | Schrijf een review
  • Per 100g 2,69
  • Per 150g 4,03
  • Per 250g 6,72
  • Per 200g 5,38

100% Texelse rundvlees biefstuk gemarineerd in groene knoflookmarinade.

Wissen
Dit product kan alleen afgehaald worden!
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: ,
  • BESCHRIJVING
    BESCHRIJVING

    Botermalse biefstuk gemarineerd in een groene knoflookmarinade.

  • Bereiding
    Bereiding

    Haal de biefstukjes een uur van te voren uit de koelkast, zo kan de kern alvast op kamertemperatuur komen.

    Goed verhitten
    De perfecte biefstuk bak je vooral door de pan goed te verhitten. Het beste is om een pan met een dikke bodem te nemen. Verhit 3/4 van de boter in de pan op hoog vuur. Als het schuim weg is, is de boter goed op temperatuur. Leg de biefstuk vervolgens in de pan en voeg hierna de rest van de boter toe.

    Bakken ± 3-5 min. (Bij normale dikte)

BESCHRIJVING

Botermalse biefstuk gemarineerd in een groene knoflookmarinade.

Bereiding

Haal de biefstukjes een uur van te voren uit de koelkast, zo kan de kern alvast op kamertemperatuur komen.

Goed verhitten
De perfecte biefstuk bak je vooral door de pan goed te verhitten. Het beste is om een pan met een dikke bodem te nemen. Verhit 3/4 van de boter in de pan op hoog vuur. Als het schuim weg is, is de boter goed op temperatuur. Leg de biefstuk vervolgens in de pan en voeg hierna de rest van de boter toe.

Bakken ± 3-5 min. (Bij normale dikte)

BEWAAR EN BEREIDINGSADVIES
  • Koelkast

    In vacuüm verpakking max. 7 dagen op 3 ℃

  • Diepvries

    Maximaal 3 maanden op -18 ℃

  • Bereid vlees

    4 tot 6 minuten bakken

Recepten voor dit product
Recept
Pro­ven­çaal­se
run­der­stoof­scho­tel

Vestibulum tincidunt, enim eget vestibulum pulvinar, metus urna rutrum nulla, at pretium ex libero et leo.

Recept
Peul­tjes met rund­vlees­reep­jes en
Thai­se dres­sing

Donec eu sagittis erat. Aliquam nec purus eu purus porttitor tristique. Nulla commodo lacus non est gravida.

Recept
Ge­smoord rund­vlees in
krui­di­ge saus

Suspendisse pellentesque augue quis ante sodales imperdiet. Pellentesque scelerisque semper tortor.

Recept
Spi­cy run­der­reep­jes met
ci­troen­gras

Morbi sollicitudin interdum nisl, eu pulvinar lorem convallis a. Duis id porttitor ante, sit amet tristique.

Bekijk alle recepten

Additional Information

Gewicht g
Price Options

100g, 150g, 200g, 250g

REVIEWS

1 Review Texelse biefstuk in knoflookmarinade
SORTEER OP
  1. 5 out of 5

    Super lekkere biefstuk. Ook zeer snel geleverd!