Additional Information
Gewicht | g |
---|---|
Price Options | 250g, 500g, 1000g |
In vacuüm verpakking max. 7 dagen op 3 ℃
Maximaal 3 maanden op -18 ℃
120 tot 150 minuten stoven
Heerlijke borstlappen van Texels rund.
Braad de borstlap of doorregen runderlap rustig aan, voeg vervolgens warm vocht toe en laat het vlees met gesloten deksel garen 120/150 minuten.
Doorregen runderlappen werden vroeger veel vaker gegeten, tegenwoordig gaat dit vlees meestal door het gehakt. Een uitstekend stukje vlees in combinatie met mager rundvlees om een mooie gehaktbal van te maken. Neemt niet weg dat het ook als sudderlappen heerlijk is als u van een randje vet houdt.
Sudderen ± 120-150 min.
Heerlijke borstlappen van Texels rund.
Braad de borstlap of doorregen runderlap rustig aan, voeg vervolgens warm vocht toe en laat het vlees met gesloten deksel garen 120/150 minuten.
Doorregen runderlappen werden vroeger veel vaker gegeten, tegenwoordig gaat dit vlees meestal door het gehakt. Een uitstekend stukje vlees in combinatie met mager rundvlees om een mooie gehaktbal van te maken. Neemt niet weg dat het ook als sudderlappen heerlijk is als u van een randje vet houdt.
Sudderen ± 120-150 min.
In vacuüm verpakking max. 7 dagen op 3 ℃
Maximaal 3 maanden op -18 ℃
120 tot 150 minuten stoven
Vestibulum tincidunt, enim eget vestibulum pulvinar, metus urna rutrum nulla, at pretium ex libero et leo.
Donec eu sagittis erat. Aliquam nec purus eu purus porttitor tristique. Nulla commodo lacus non est gravida.
Suspendisse pellentesque augue quis ante sodales imperdiet. Pellentesque scelerisque semper tortor.
Morbi sollicitudin interdum nisl, eu pulvinar lorem convallis a. Duis id porttitor ante, sit amet tristique.
REVIEWS
Er zijn nog geen beoordelingen.