Additional Information
Gewicht | g |
---|---|
Price Options | 300g, 500g, 1000g |
In vacuüm verpakking max. 7 dagen op 3 ℃
Maximaal 3 maanden op -18 ℃
6 tot 8 minuten bakken
Heerlijke ribeye van 100% Texels rundvlees.
Het vlees is iets gemarmerd (met een randje vet doorregen), waardoor het tijdens het bereiden lekker mals blijft. Ribeye “oog van de rib” wordt gesneden van de dikke rib.
Ribeye is net als biefstuk snel klaar en hoeft niet helemaal gaar gegeten te worden.
Bakken: 3 tot 6 minuten
Kruiden
– Zout
– Peper
Smaaksuggesties
– Verse knoflook
Heerlijke ribeye van 100% Texels rundvlees.
Het vlees is iets gemarmerd (met een randje vet doorregen), waardoor het tijdens het bereiden lekker mals blijft. Ribeye “oog van de rib” wordt gesneden van de dikke rib.
Ribeye is net als biefstuk snel klaar en hoeft niet helemaal gaar gegeten te worden.
Bakken: 3 tot 6 minuten
Kruiden
– Zout
– Peper
Smaaksuggesties
– Verse knoflook
In vacuüm verpakking max. 7 dagen op 3 ℃
Maximaal 3 maanden op -18 ℃
6 tot 8 minuten bakken
Vestibulum tincidunt, enim eget vestibulum pulvinar, metus urna rutrum nulla, at pretium ex libero et leo.
Donec eu sagittis erat. Aliquam nec purus eu purus porttitor tristique. Nulla commodo lacus non est gravida.
Suspendisse pellentesque augue quis ante sodales imperdiet. Pellentesque scelerisque semper tortor.
Morbi sollicitudin interdum nisl, eu pulvinar lorem convallis a. Duis id porttitor ante, sit amet tristique.
REVIEWS
Er zijn nog geen beoordelingen.