Additional Information
Price Options | 400g, 800g |
---|
In vacuüm verpakking max. 7 dagen op 3 ℃
Maximaal 3 maanden op -18 ℃
30 tot 60 minuten koken
€7,95
Soeppakket van 100% Texels rundvlees.
Soeppakket bestaande uit:
– 300 gram poulet
– 1 mergpijp
– 300 gram rundergehakt
Doe 2 liter water in een kookpan en voeg het vlees toe. U kunt er extra nog wat bouillonblokjes toevoegen. Laat het vlees 2,5 zachtjes trekken.
Ingrediënten grote pan soep
– 300 gram soepvlees
– Runderboullionblokjes
– boeren soep groenten.
– Fijne vermicelli.
– 300 gr gehakt voor gehaktballetjes
– 1 mergpijp
Breng eerst de schenkel of de mergpijp met het soepvlees aan de kook met 1 liter water en een schep zout. Als het kookt eerst afschuimen anders wordt de soep troebel. Voeg daarna de bouillonblokjes, de soepgroente en kruiden en kruidenbuiltjes toe. Voeg het water toe en breng het geheel aan de kook. Doe het deksel op de pan en laat ca. 2,5 tot 3 uur op een heel laag pitje trekken. Haal de kruidenbuiltjes en foelie en laurierblaadjes uit de pan. Verwijder de schenkel of mergpijp. Snijd het vlees van de schenkel en doe dit terug in de pan. Maak balletjes van het gehakt en voeg toe. Voeg de vermicelli toe. Laat nog 10 minuten zachtjes koken. Maak op smaak af met zout en peper.
Soeppakket van 100% Texels rundvlees.
Soeppakket bestaande uit:
– 300 gram poulet
– 1 mergpijp
– 300 gram rundergehakt
Doe 2 liter water in een kookpan en voeg het vlees toe. U kunt er extra nog wat bouillonblokjes toevoegen. Laat het vlees 2,5 zachtjes trekken.
Ingrediënten grote pan soep
– 300 gram soepvlees
– Runderboullionblokjes
– boeren soep groenten.
– Fijne vermicelli.
– 300 gr gehakt voor gehaktballetjes
– 1 mergpijp
Breng eerst de schenkel of de mergpijp met het soepvlees aan de kook met 1 liter water en een schep zout. Als het kookt eerst afschuimen anders wordt de soep troebel. Voeg daarna de bouillonblokjes, de soepgroente en kruiden en kruidenbuiltjes toe. Voeg het water toe en breng het geheel aan de kook. Doe het deksel op de pan en laat ca. 2,5 tot 3 uur op een heel laag pitje trekken. Haal de kruidenbuiltjes en foelie en laurierblaadjes uit de pan. Verwijder de schenkel of mergpijp. Snijd het vlees van de schenkel en doe dit terug in de pan. Maak balletjes van het gehakt en voeg toe. Voeg de vermicelli toe. Laat nog 10 minuten zachtjes koken. Maak op smaak af met zout en peper.
In vacuüm verpakking max. 7 dagen op 3 ℃
Maximaal 3 maanden op -18 ℃
30 tot 60 minuten koken
Vestibulum tincidunt, enim eget vestibulum pulvinar, metus urna rutrum nulla, at pretium ex libero et leo.
Donec eu sagittis erat. Aliquam nec purus eu purus porttitor tristique. Nulla commodo lacus non est gravida.
Suspendisse pellentesque augue quis ante sodales imperdiet. Pellentesque scelerisque semper tortor.
Morbi sollicitudin interdum nisl, eu pulvinar lorem convallis a. Duis id porttitor ante, sit amet tristique.
REVIEWS
Er zijn nog geen beoordelingen.