BEWAAR EN BEREIDINGSADVIES
  • Koelkast

    In vacuüm verpakking max. 7 dagen op 3 ℃

  • Diepvries

    Maximaal 3 maanden op -18 ℃

  • Bereid vlees

    30 tot 60 minuten koken

Soeppakket

Plaats review

7,95

Soeppakket van 100% Texels rundvlees

Categorie:
  • BESCHRIJVING
    BESCHRIJVING

    Soeppakket van 100% Texels rundvlees.

    Soeppakket bestaande uit:
    – 300 gram poulet
    – 1 mergpijp
    – 300 gram rundergehakt

  • Bereiding
    Bereiding

    Doe 2 liter water in een kookpan en voeg het vlees toe. U kunt er extra nog wat bouillonblokjes toevoegen. Laat het vlees 2,5 zachtjes trekken.

    Ingrediënten grote pan soep
    – 300 gram soepvlees
    – Runderboullionblokjes
    – boeren soep groenten.
    – Fijne vermicelli.
    – 300 gr gehakt voor gehaktballetjes
    – 1 mergpijp

  • RECEPT
    RECEPT

    Ingrediënten

    • 1 stuk mergpijp
    • 300 gram runder poulet
    • 400 gram grof gesneden soepgroenten
    • 5 stuks bouillonblokjes
    • 2 stuks kruidenbuiltjes runderbouillon
    • 300 gram rundergehakt (aangemaakt met kruiden)
    • 1 tl zout
    • 2 draadjes foelie
    • 2 blaadjes laurier
    • 3-3,5 liter water
    • 1 stuks vermicelli, hoeveelheid naar keuze

    Bereiden

    Breng eerst de schenkel of de mergpijp met het soepvlees aan de kook met 1 liter water en een schep zout. Als het kookt eerst afschuimen anders wordt de soep troebel. Voeg daarna de bouillonblokjes, de soepgroente en kruiden en kruidenbuiltjes toe. Voeg het water toe en breng het geheel aan de kook. Doe het deksel op de pan en laat ca. 2,5 tot 3 uur op een heel laag pitje trekken. Haal de kruidenbuiltjes en foelie en laurierblaadjes uit de pan. Verwijder de schenkel of mergpijp. Snijd het vlees van de schenkel en doe dit terug in de pan. Maak balletjes van het gehakt en voeg toe. Voeg de vermicelli toe. Laat nog 10 minuten zachtjes koken. Maak op smaak af met zout en peper.

BESCHRIJVING

Soeppakket van 100% Texels rundvlees.

Soeppakket bestaande uit:
– 300 gram poulet
– 1 mergpijp
– 300 gram rundergehakt

Bereiding

Doe 2 liter water in een kookpan en voeg het vlees toe. U kunt er extra nog wat bouillonblokjes toevoegen. Laat het vlees 2,5 zachtjes trekken.

Ingrediënten grote pan soep
– 300 gram soepvlees
– Runderboullionblokjes
– boeren soep groenten.
– Fijne vermicelli.
– 300 gr gehakt voor gehaktballetjes
– 1 mergpijp

RECEPT

Ingrediënten

  • 1 stuk mergpijp
  • 300 gram runder poulet
  • 400 gram grof gesneden soepgroenten
  • 5 stuks bouillonblokjes
  • 2 stuks kruidenbuiltjes runderbouillon
  • 300 gram rundergehakt (aangemaakt met kruiden)
  • 1 tl zout
  • 2 draadjes foelie
  • 2 blaadjes laurier
  • 3-3,5 liter water
  • 1 stuks vermicelli, hoeveelheid naar keuze

Bereiden

Breng eerst de schenkel of de mergpijp met het soepvlees aan de kook met 1 liter water en een schep zout. Als het kookt eerst afschuimen anders wordt de soep troebel. Voeg daarna de bouillonblokjes, de soepgroente en kruiden en kruidenbuiltjes toe. Voeg het water toe en breng het geheel aan de kook. Doe het deksel op de pan en laat ca. 2,5 tot 3 uur op een heel laag pitje trekken. Haal de kruidenbuiltjes en foelie en laurierblaadjes uit de pan. Verwijder de schenkel of mergpijp. Snijd het vlees van de schenkel en doe dit terug in de pan. Maak balletjes van het gehakt en voeg toe. Voeg de vermicelli toe. Laat nog 10 minuten zachtjes koken. Maak op smaak af met zout en peper.

BEWAAR EN BEREIDINGSADVIES
  • Koelkast

    In vacuüm verpakking max. 7 dagen op 3 ℃

  • Diepvries

    Maximaal 3 maanden op -18 ℃

  • Bereid vlees

    30 tot 60 minuten koken

Recepten voor dit product
Recept
Pro­ven­çaal­se
run­der­stoof­scho­tel

Vestibulum tincidunt, enim eget vestibulum pulvinar, metus urna rutrum nulla, at pretium ex libero et leo.

Recept
Peul­tjes met rund­vlees­reep­jes en
Thai­se dres­sing

Donec eu sagittis erat. Aliquam nec purus eu purus porttitor tristique. Nulla commodo lacus non est gravida.

Recept
Ge­smoord rund­vlees in
krui­di­ge saus

Suspendisse pellentesque augue quis ante sodales imperdiet. Pellentesque scelerisque semper tortor.

Recept
Spi­cy run­der­reep­jes met
ci­troen­gras

Morbi sollicitudin interdum nisl, eu pulvinar lorem convallis a. Duis id porttitor ante, sit amet tristique.

Bekijk alle recepten

Additional Information

Price Options

400g, 800g

REVIEWS

Beoordelingen
SORTEER OP

Er zijn nog geen beoordelingen.