Additional Information
Gewicht | g |
---|---|
Price Options | 100g, 150g, 200g, 250g |
In vacuüm verpakking max. 7 dagen op 3 ℃
Maximaal 3 maanden op -18 ℃
4 tot 6 minuten bakken
Botermalse biefstuk gemarineerd in een groene knoflookmarinade.
Haal de biefstukjes een uur van te voren uit de koelkast, zo kan de kern alvast op kamertemperatuur komen.
Goed verhitten
De perfecte biefstuk bak je vooral door de pan goed te verhitten. Het beste is om een pan met een dikke bodem te nemen. Verhit 3/4 van de boter in de pan op hoog vuur. Als het schuim weg is, is de boter goed op temperatuur. Leg de biefstuk vervolgens in de pan en voeg hierna de rest van de boter toe.
Bakken ± 3-5 min. (Bij normale dikte)
Botermalse biefstuk gemarineerd in een groene knoflookmarinade.
Haal de biefstukjes een uur van te voren uit de koelkast, zo kan de kern alvast op kamertemperatuur komen.
Goed verhitten
De perfecte biefstuk bak je vooral door de pan goed te verhitten. Het beste is om een pan met een dikke bodem te nemen. Verhit 3/4 van de boter in de pan op hoog vuur. Als het schuim weg is, is de boter goed op temperatuur. Leg de biefstuk vervolgens in de pan en voeg hierna de rest van de boter toe.
Bakken ± 3-5 min. (Bij normale dikte)
In vacuüm verpakking max. 7 dagen op 3 ℃
Maximaal 3 maanden op -18 ℃
4 tot 6 minuten bakken
Vestibulum tincidunt, enim eget vestibulum pulvinar, metus urna rutrum nulla, at pretium ex libero et leo.
Donec eu sagittis erat. Aliquam nec purus eu purus porttitor tristique. Nulla commodo lacus non est gravida.
Suspendisse pellentesque augue quis ante sodales imperdiet. Pellentesque scelerisque semper tortor.
Morbi sollicitudin interdum nisl, eu pulvinar lorem convallis a. Duis id porttitor ante, sit amet tristique.
Gewicht | g |
---|---|
Price Options | 100g, 150g, 200g, 250g |
L. Schagen
Super lekkere biefstuk. Ook zeer snel geleverd!